Bij RS hebben ruime ervaring op het gebied van werving(tools), gespreksvoering en -technieken en het matchen van klant en kandidaat. Collectief hebben we door het voeren van ruim 5.000 sollicitatiegesprekken veel inzicht gekregen en gecreëerd in de verschillende fasen van de Candidate Journey. De beleving voor een werkzoekende moet optimaal ingericht zijn. Men heeft tegenwoordig geen behoefte meer aan 3 of 4 gesprekken. Snelheid is geboden, zonder verlies van kwaliteit. Dat houdt in dat je een klant of opdrachtgever snel van alle relevante informatie  moet kunnen voorzien om hem/haar een beslissing te kunnen laten maken, zonder interesse van de kandidaat te verliezen. Dit beheersen we tot in detail door trajecten zo kort mogelijk te houden, maar ook door continu in gesprek met beide partijen te blijven en iedereen te voorzien van updates. Kandidaten wil graag weten waar ze aan toe zijn en goede, periodieke en adequate communicatie draagt hier aan bij.

 

 

Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste CRM en ATS tools en wervingssoftware. Toch blijft Recruitment in de basis mensenwerk. Je moet mensen leren lezen en kunnen matchen op basis van niet alleen een diploma, certificaat of ervaring, maar ook op andere aspecten.

We kijken uiteraard naar functie-eisen, maar weten dat de cultuur van de organisatie, de mogelijkheden binnen de organisatie en de verwachtingen van de opdrachtgever minstens zo belangrijk zijn. Bij onze kandidaten kijken we niet alleen naar opleidingsniveau en werkervaring, maar vooral ook naar passies, ambities en karakter. Werving gaat tegenwoordig anders dan vroeger en als recruitmentorganisatie moet je daar in mee.

De wensen van een kandidaat zijn tegenwoordig anders. Alles gaat veel sneller en het leven is duurder. Dus naast een basiswens van een bepaald salaris, vinden mensen het nu veel belangrijker om een goede werk-privé balans te hebben of te creëren.

Daarnaast is door de huidige omstandigheden (deels) thuiswerken steeds vaker een standaard waar dat in het verleden vaak alleen mogelijk was voor managers en mensen die hun sporen reeds verdiend hadden binnen een organisatie.

Efficiency is key om de kosten laag te houden en het rendement zo hoog mogelijk.


 

We zijn er niet op uit om de snelste match te vinden, maar de perfecte match. Hierdoor zijn wij in staat de juiste mensen bij de juiste organisaties en functies te vinden. Het is dus nét dat beetje extra dat ons anders maakt dan andere bureaus

 

 


Ons team

Bij Recruitment Solutionz heeft het team een echte passie voor het maken van de perfecte match. We helpen mensen graag met het bereiken van hun doel, maar dan op onze manier; goede communicatie, transparantie, persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid!

Upgrade your career to the Next Level!