Recruitment Solutionz CPSI

Met een certificaat of een keurmerk toon je aan dat je aan bepaalde eisen voldoet. Dit maakt het niet alleen voor jou makkelijker, maar ook voor je toekomstige opdrachtgever en/of werkgever. Er kan namelijk deels worden gemeten of iemand daadwerkelijk de kennis en kunde in pacht heeft. Recruitment Solutionz biedt je de mogelijkheid om je kennis te verbreden, te leren en dit aan te kunnen tonen.

Wij toetsen je op verschillende aspecten van Recruitment: Communicatie, Proces, Sourcen en Interviewen.
Indien je aantoont over deze capaciteiten te beschikken door het examen succesvol af te ronden belonen wij je met het CPSI certificaat! Een mooie, tastbare aanvulling op je CV.

Ben jij een recruiter en ben je op zoek naar een organisatie die vol inzet op ontwikkeling? Neem dan nu contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 030 227 16 90

arrow
01
Intake

Bij Recruitment Solutionz voeren wij een grondige intake uit en selecteren wij alleen degenen die gedreven zijn en willen doorontwikkelen!

arrow
02
image2-service3
Studie

Je doorloopt een intensieve training waarbij de volgende topics aan bod komen. Communicatie, Proces, Search Skills en Interview.

03
process3
CPSI Certified!

Voldoe je aan alle gestelde eisen, dan mogen we je feliciteren met het behalen van je CPSI certificering.

Education Is the Most Powerful Weapon You Can Use To Change the World