Onze diensten

Recruitment Solutionz is een resultaat gedreven organisatie die het menselijke aspect nooit uit het oog verliest.

De afgelopen jaren zijn we werkzaam geweest in allerlei branches met de nadruk op IT, Sales en Finance. Wij hebben recruiters geleverd aan het MKB, maar ook de (semi)overheid en gemeentelijke instellingen.

Neem gauw contact met ons op!

Werving & Selectie

Elke branche vergt een andere aanpak en dat is waar we goed in zijn. Wij kunnen ons uitstekend inleven in de behoefte van de klant door onze specifieke aanpak. CV-schuiven doen wij niet aan. Wij nemen het wervings- en selectieproces uit handen voor u.

Wij komen bij uw organisatie op bezoek om de organisatie, cultuur en mensen te leren kennen, zodat wij een goed beeld hebben van wat voor collega u zoekt. Want een match kan er wel zijn op functie-eisen, maar de potentieel nieuwe collega moet zich ook prettig voelen bij zijn of haar nieuwe werkgever. Dat is de basis voor een langdurige samenwerking en dat is waar we voor staan. Wat zijn de mogelijkheden binnen uw organisatie en wat zijn uw verwachtingen? Als alles helder in kaart is gebracht, gaan wij doen waar we goed in zijn.

Wij gaan voor u op zoek en doen zelf de voorselectie. De beste kandidaat schuiven wij door naar u. Wilt u dat wij de vacaturetekst opmaken voor u? Geen probleem, doen we. Uiteraard werken we op no cure, no pay basis.

Facturering na de proeftijd (en niet in delen), gunstige tarieven en garantieregelingen zijn voor ons standaardvoorwaarden. Onze taak is om u te ontzorgen, net zoals uw nieuwe recruiter daarna zal doen voor u.

Detacheren/Detavast

Maakt u een snelle groei door en heeft u tijdelijk extra power nodig op wervingsvlak? Wij leveren CPSI© gecertificeerde recruiters die voldoen aan onze hoge standaard. Zij draaien direct probleemloos mee in uw organisatie en gaan op zoek naar de beste toppers.

Wij leveren desgewenst extra recruitment capaciteit aan uw organisatie. Ook als u tijdelijke vervanging nodig heeft in bijvoorbeeld het geval van verzuim of verlof.

Wij hebben een breed netwerk aan professionals die de kennis hebben van de meeste en modernste wervingstools en ruime ervaring. Daarbij beschikken zij ook over een groot en gedegen netwerk.

Het grote voordeel van detachering is dat u geen werkgeversverplichtingen heeft omdat uw ingehuurde recruiter bij ons op de loonlijst staat. Daarnaast zijn het ervaren professionals met een groot aanpassingsvermogen waardoor een inwerkperiode vaak kort gehouden kan worden.

Weet u nog niet zeker of u een recruiter tijdelijk of permanent wilt? Dan is onze detavast constructie de oplossing voor u. U neemt onze recruiter tijdelijk af voor een vooraf overeengekomen periode en naderhand kunt u zelf beslissen of u hem of haar overneemt of niet.

Flexibel en makkelijk toch?

 

 

 

Freelance

Soms vergt uw wervingsbehoefte of -traject specifieke kennis en knowhow en een recruiter die daarbij past. Wij hebben een groot netwerk aan freelance recruiters. Zij zijn doorgaans zeer ervaren professionals die beschikken over veel kennis en ervaring met betrekking tot een specifiek vakgebied. Tevens zijn zij eraan gewend zich zeer snel in te werken en zich aan te passen aan een nieuwe werkomgeving. Recruitment Solutionz treedt op als intermediair tussen freelance recruiters en organisaties en zowel het contactpunt vormen voor de freelancer als voor uw organisatie.

Welke dienst u ook nodig heeft, wij staan klaar om u te helpen. Transparantie, eerlijkheid en duidelijke afspraken hebben wij hoog in het vaandel staan.